BDSM boeken

Er zijn een aantal leuke boeken verkrijgbaar over bdsm.
Ik maak dan onderscheid in informatief en romans.
Helaas zijn nog veel bdsm boeken enkel in het engels beschikbaar.

Op www.amazon.com en www.bol.com kan je vaak de boeken bestellen.
Ook de amerikaanse boekhandel, achter in de Klaverstraat in Amsterdam (bnaast de V&D) heeft vaak bdsm boeken voor een schappelijke prijs.

NEDERLANDSE BOEKEN:

DE LEIBAND

Auteur Vanessa Duriès
Uitgeverij De Arbeiderspers
Jaar van uitgifte 1993
ISBN-nummer 90-295-1393-4

De schrijfster van dit boek poseerde naakt voor de Franse Penthouse. De aanleiding daartoe was het verschijnen van dit boek "De Leiband". Vanessa Duriès is 19 wanneer ze met sm kennismaakt. In het boek beschrijft zij in detail hoe ze door haar Meester en anderen verkracht, gemarteld, vernederd en als hoer behandeld wordt. Ik vond het een confronterend verhaal, maar zeker leuk voor de liefhebber.

Engelstalige boeken:

Screw the roses and send me the thorns.

Auteur Philip Miller en Molly Devon
Uitgeverij Mystic Rose Books
Jaar van uitgifte 1995
ISBN-nummer 0964596008

De schrijvers van dit boeken hebben veel onderwerpen behandeld in dit vooral informatieve boek. Jammer is dat het practisch alleen over Meesters en slavinnen gaat. Voor de Meesteres en haar slaaf is het boek niet zo gek interessant.

The Marketplace door Laura Antoniou ( Slave, Marketplace, Academy and Trainer)

In deze serie boeken (engelstalig) wordt een ondergrondse otganisatie beschreven die slaven traint en veilt. De trainingen van vaak onervaren slaven wordt tot in detail beschreven. Ik vind dit de mooiste bdsm boeken die ik tot nu toe gelezen heb. Je leeft mee en sommige delen van de verhqlen zijn ronduit opwindend. De boeken zijn allemaal te bestellen bij amazon.com.